Željno se iščekuje premijera

Pogledajte novu fotografiju Linde Hamilton u "Terminatoru" FOTO

  • 03.08.2018. 07:43

Paramaunt je objavio prvu fotku iz novog “Terminatora”, sa akcentom na ženski dio ekipe, piše IGN Adria.

Na njoj možemo vidjeti fenomenalnu Lindu Hamilton kao Saru Konor sa dobrom, starom skraćenom sačmarom, ali i novopridošlu Nataliju Rejes u ulozi Dani Ramos i Mekenzi Dejvis kao Grejs. Švarcija i dalje nema, ali ne sumnjamo da ćemo ga vidjeti uskoro.

Dok ne dobijemo neku zvaničnu informaciju ostaje nam da nagađamo da li je Grejs, s obzirom na zavidnu fizičku spremu i čudna bijela obilježja, "dobri" Terminator ili je u pitanju samo istančan ukus za tetovaže:


Reditelj prvog "Deadpoola", Tim Miler, režira novog Terminatora, koji će biti direktan nastavak priče u “T2: Judgement Day”, a prvi put nakon T2 Džejms Kameron se vraća kao producent u ovoj franšizi.

Kameron i Miler su odavno zaključili svoje diskusije na temu pravca u kojem bi franšiza trebalo da ide, uključujući i planove za Schwarzeneggerovu sudbinu u njoj.

Šta su njih dvojica smislili biće poznato na premijeri Terminatora.

Тагови:
  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина