Istočno Sarajevo

Počinje manifestacija "Tragom Svetosavlja"

  • 31.01.2019. 17:31

Kulturno-umjetnički program "Tragom Svetosavlja" u Istočnom Sarajevu počeće sutra i trajaće do 6. februara, a uključuje duhovne i kulturne pouke, izvorne pjesme, pjesme uz gusle, recitale, kao i dodatni prateći program.

Program "Tragom Svetosavlja", koji je zvanično počeo na Savindan u Hramu Svetog Save u Blažuju, predstavlja projekat decentralizacije kulture u Istočnom Sarajevu i podsjećanje na duhovne i kulturne vrijednosti srpskog naroda, saopšteno je iz Kulturnog centra Istočno Novo Sarajevo.

Program manifestacije biće održan sutra u 18.00 časova u prostorijama Mjesne zajednice na Vracima, a u subotu, 2. februara, u 17.00 časova u prostorijama Mjesne zajednice u Tilavi.

U nedjelju, 3. februara u 11.00 časova program manifestacije biće održan u Parohijskom domu u Vojkovićima, u ponedjeljak, 4. februara, u 17.30 časova u Osnovnoj školi "Jovan Dučić" u Kasindolu, u utorak, 5. februara, u 18.00 časova u Kulturnom centru u Tilavi, te u srijedu, 6. februara, u 18.00 časova u Kulturnom centru u Istočnom Sarajevu.

  • 08:00 Емисија: Аграр

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 08:30 Емисија: АТВ јутро

    Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.