Bileća

Odigrana predstava "Mi čekamo bebu"

  • 06.10.2019. 07:44

Glumci Gradskog pozorišta "Teatar 21" iz Aleksinca odigrali su u Bileći predstavu "Mi čekamo bebu", koja na komičan način prikazuje način života mladih bračnih parova.

Predstava je odigrana u okviru projekta "Kulturno-istorijsko nasljeđe kultura i tradicija stare Hercegovine", koji je podržao kabinet predsjednika Republike Srpske Željke Cvijanović, ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske i Srbije, Ministarstvo spoljnih poslova Srbije, Uprava za dijasporu i Opština Bileća.

Direktor Gradskog pozorišta "Teatar 21" iz Aleksinca Milena Rašić rekla je da je predstava "Mi čekamo bebu" komedija u režiji Dragoslava Ranđelovića koja govori o životu mladih bračnih parova, o problemima i sitacijama sa kojima se susreću tokom bračnog života, a koje su neizbježne u današnjem modernom braku.

Glumci Gradskog pozorišta "Teatar 21" bilećkoj publici predstavili su se i sa predstavom za djecu "Semaforko".

Rašićeva je podsjetila da je aleksinačko pozorište i prije dvije godine gostovalo u Bileći u okviru saradnje dvije lokalne zajednice.

Projekat "Kulturno-istorijsko nasljeđe kultura i tradicija stare Hercegovine" ima za cilj promociju kulturno-istorijskog nasljeđa, srpskog jezika i ćirilice, tradicije i kulture.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.