Utvrditi tačan uzrok

Njemačke vlasti traže provjeru: Do detalja ispitati smrt Šabana Šaulica

  • 20.02.2019. 10:30

Zbog saobraćajne nesreće u kojoj je poginuo Šaban Šaulić njemačko tužilaštvo je donijelo je naredbu da se detaljno ispitaju sve okolnosti tragedije, kao i da se utvrdi tačan uzrok pjevačeve smrti.

Prema prvobitnom izvještaju ljekara pjevač je preminuo od posljedica pucanja srčane aorte, ali kako se ovakav nezgoda prema njemačkom zakonu tretira kao visok pravni slučaj, njemačke vlasti donijele su odluku da se svakom detalju ljuposveti velika pažnja, jer s obzirom na to da je Šaban iz kola izašao bez vidljivh povreda treba provjeriti detaljno uzrok smrti.

"Tužilac je ovo mišljenje uvažio, ali mi nisu jasne neke stvari, pa je naložio da se obavezno uradi obdukcija kako bi sa sigurnošću mogli da utvrde zašto je nastupila smrt. Pominje se da je Šaban neposredno nakon dolaska ekipe hitne pomoći dobio injekciju za smirenje, kao i da je to moglo da izazove smrtnu reakciju, odnosno pucanje aorte. To, naravno, niko ne može da potvrdi, niti se to komentariše. Da ne bi bilo nedoumica i nejasnoća, tužilac je donio naredbu da se uradi obdukcija pomoću koje bi se utvrdilo šta je to ubrizgano Šabanu, kao i da li je to uticalo na smrtni ishod", kaže izvor "Kurira".

Тагови:
  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Развратник (16+)

    Серија: Развратник

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок