Pred večerašnji spektakl

Nevena Božović otkriva kako se zaista ponašaju prema njoj

16:39, 18.05.2019.
Izvor: Blic
Thumbnail
Iščekujemo finalno veče najvećeg evropskog muzičkog takmičenja, a Nevena Božović otkriva kako se priprema i koja su joj očekivanja.

"U srpskoj delegaciji vlada sjajna atmosfera pred veliko finale koje počinje večeras u 21 čas. Domaćini se trude da meni i mojim kolegama svaki trenutak proveden u Tel Avivu ostane u najljepšem sjećanju, da upoznamo njihovu tradiciju i posjetimo najatraktivnija mjesta u Izraelu onoliko koliko nam obaveze to dozvole, a fanovi pružaju nevjerovatnu podršku, što nam puno znači. Nakon drugog polufinala, producenti takmičenja saopštili su redne brojeve finalista. Kako sam na konferenciji za medije poslije našeg polufinala izvukla mjesto u drugom dijelu finala, organizatori su odlučili da Srbija nastupa pod rednim brojem 23. Jedva čekam da još jednom izađem na scenu i predstavim Srbiju najbolje što umijem", rekla je Nevena Božović za Blic uoči finala.

Nakon drugog polufinala od kada je poznat čitav spisak finalista 64. Pjesme Evrovizije, srpska predstavnica Nevena Božović trenutno je na 18. mjestu na evrovizijskim kladionicama, sa samo jedan odsto šansi za pobjedu.

Međutim, ono što je posebno zanimljivo jeste da je Nevenina "Kruna" nakon tri dana od objavljivanja pjesme na zvaničnom kanalu Evrovizije među najpopularnijima u top listi video-klipova, dok je u Srbiji prva na trendingu.

"Raduju me i informacije da je "Kruna" u Srbiji na prvom mjestu u trendingu na Jutjubu i da za manje od dva dana ima skoro milion pregleda. Pratite nas, navijajte i, ukoliko možete, glasajte za Srbiju i broj 23", istakla je Nevena.

A u sekciji za komentare na Jutjub stranici Evrovizije stranci su pohvalili numeru predstavnice Srbije, a najviše komplimenata stiglo je od ruskih državljana.

Bili su saglasni da ih je nastup kupio i da je očekuju u prvih pet mjesta u finalu.

"Kruna" je za tri dana stigla do milion pregleda, pa je upravo tako u grupi evrovizijskih numera sa najvećom posjetom na Jutjubu.

Tu se nalaze Rusija, Australija i Poljska sa više od milion pregleda, dok numera "Replay" pjevačice Tamte sa Kipra ima čak 1,8 miliona pregleda.

Ipak, popularnost izvođača na sajtu Jutjub i na kladionicama se potpuno razlikuje.

Što se tiče tačnih prognoza kladionica, i dalje najveće šanse za pobjedu na Evroviziji ima Holandija, koja je na prvom mjestu sa 46 odsto. Najveća promjena nakon drugog polufinala je smjena drugog mjesta, na kome se doskora nalazila Švedska, a sada ga zauzima Australija sa 12 odsto za pobjedu u finalu takmičenja.