NP Kozara

Nektar Puls Fest: Još bolji, još veći

16:07, 15.04.2019.
Izvor: PR
Thumbnail
Nektar Puls Fest biće održan 28. i 29. juna u srcu Nacionalnog parka Kozara, a osim nestvarnog prirodnog ambijenta, nadaleko poznate (tradicionalne i domaće) hrane i pića, okupiće najveća regionalna muzička imena, te svim generacijama prirediti atmosferu za pamćenje.

28. i 29. juna na Kozaru stižu: Električni Orgazam, Partibrejkersi, Kerber, Fijasko, Kepa & Free Spirits (SMAK), S.A.R.S i Psihomodo Pop.
    
Osim koncerata, svim posjetiocima ponudiće zanimljiv dnevni sadržaj u prirodi - prilagođen pojedincima i porodicama. 

Thumbnail

        
Priroda koja oduzima dah, hrana i piće poznati po svom kvalitetu i autentičnosti, bezvremenski hitovi regionalnih muzičara, još uvijek besplatan kamp sa oko 10 hiljada mjesta, dostupan i obezbjeđen (besplatan) parking za oko pet hiljada automobila, organizovan prevoz, te uređena infrastruktura, nakon samo dva izdanja – festival svrstavaju u sam vrh regionalne festivalske ponude.

Thumbnail

Posebnu dobrodošlicu 28. juna, Nektar Puls Fest će prirediti svim bajkerima, za koje je obezbijeđen i advekvatan parking prostor i druge pogodnosti. Ovogodišnji partner u organizaciji je Moto klub "Otpisani" iz Prijedora. 

Thumbnail

Festivalske ulaznice po cijeni od 15 maraka (jednodnevna) i 25 maraka (dvodnevna) su u prodaji putem servisa www.kupikartu.ba. Informacije o paketima, ulaznicama i prodajnim mjestima su na društvenim mrežama (@PulsFest) i na www.pulsfest.com
    
Osjeti puls prirode, zvuka i okusa – dođi 28. i 29. juna 2019. u NP Kozara!