Poznati reditelj

Nakon pisanja u medijima: Singlton preminuo, porodica ga isključila sa aparata

  • 30.04.2019. 07:14

Reditelj Džon Singlton umro je u 51. godini nakon što je pretpio težak moždani udar. Naime, reditelj doživio moždani udar 17. aprila i od tada je u komi.

Njegova porodica potvrdila je ovu informaciju.

Džon je preminuo mirno, okružen porodicom i prijateljima. Želimo zahvaliti nevjerovatnoj ljekarskoj ekipi u bolnici Cedars-Sinai na brizi i ljubaznosti, želimo se zahvaliti svim Džonovim fanovima, prijateljima i kolegama za svu ljubav i podršku koju su mu davali u ovom teškom periodu", stoji u saopštenju Singltonove porodice. 

Singlton je 1992. godine bio prvi crnac i najmlađi reditelj koji je bio nominovan za Oskara za najbolju režu za film "Boyz in the Hood". 

Režirao je različite žanrove, a njegovi filmovi koji su doživjeli ogromnu popularnost su "Baby Boy", "Poetic Justice" i historijska drama "Rosewood", te "2 Fast 2 Furious", "Four Brothers" i "Abduction".

Na početku svoje karijere režirao je i muzički spot Majkl Džeksona za pjesmu "Remember the Time". Ovu saradnju opisao je kao fenomenalno iskustvo. Također je režirao film "Poetic Justice" u kojem su glumili Janet Jackson i Tupac Shakur.

Ranije danas pojavila se informacija da je reditelj preminuo, ali kasnije je portparolka porodice Singlton opovrgla ove navode kazavši kako je reditelj na aparatu za održavanje života u bolnici Cedars-Sinai Medical Center u Los Anđelesu.

Nakon ove vijesti porodica je objavila informaciju kako su ipak odlučili Singltonu isključiti aparate koji su ga održavali u životu.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.