40 zona i 20 bina

Na "Egzitu" ove godine gotovo 200 hiljada posjetilaca

  • 18.07.2018. 19:54

Muzički festival "Egzit", održan na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi, okupio je tokom četiri večeri gotovo 200.000 mladih iz Evrope i svijeta koji su pratili nastupe više hiljada akreditovanih umjetnika, saopšteno je danas iz organizacije ovog festivala.

Bogat muzički program organizovan je u više od 40 zona i 20 bina.

Svoje utiske o osamnaestom po redu "Egzitu" na društvenim mrežama podijelili su i sami umjetnici, a za organizatore festivala najupečatljivija scena bila je čuvena Grejs DŽons, koja je produžila nastup za 45 minuta i ostala do izlaska sunca uživajući u muzici zajedno sa publikom.

Dugogodišnji prijatelj "Egzita", svjetski popularni di-džej Dejvid Geta osvrnuo se na svoje početke, upravo na Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Egzite, želim da ti se zahvalim. Bili ste sa mnom na putovanju od ranih dana, pa sve do danas. Zato toliko cenim ovaj festival", rekao je on.

Na zatvaranju Dens Arene i seta koji je produžen za sat vremena publici i organizatorima poslala je poruku i di-džej Nina Kravic koja je rekla da "Egzit" povezuje ljude širom svijeta i poželjela da festival koji leži na Dunavu, rijeci koja ima toliko istorije u svojim vodama, postane solidan dio te istorije.

"Egzit" je završen u ponedjeljak 16. jula u jutarnjim časovima.

Тагови:
  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић