Lanetu Gutoviću pozlilo tokom predstave

18:19, 30.10.2019.
Thumbnail
Milanu Lanetu Gutoviću pozlilo je u Akademiji 28, tokom predstave „Obično veče". Glumac se osjetio loše još na samom početku komada, zbog čega su se svi u publici uplašili.

Bilo je strašno. Lane je izašao na scenu i već u narednom trenutku smo vidjeli da mu je loše. Ljudi su se uznemirili, a neki od gledalaca su krenuli na scenu da mu pomognu. Odmah su ga sklonili, a publiku zamolili da napuste salu. Svi smo bili uplašeni i samo smo željeli da znamo da li je Lane dobro - priča sagovornik koji je bio u sali, pišu Večernje novosti.

Komičar je odmah završio kod ljekara i nakon ukazane medicinske pomoći mu je bilo bolje. To je potvrdio njegov menadžer Đorđe Milutinović.

"Tačno je. Lanetu je pozlilo na samom početku predstave. Sala je bila puna, ali to se dešava kad je ovakvo vreme i pritisak. Odmah je otišao kod lekara i tamo je proveo nekoliko sati. Čuli smo se jutros i dobro je. Objavićemo novi termin igranja. Nema ništa gore za glumca nego kad mora da otkaže predstavu", kaže Milutinović.

Gutović nije odgovarao na pozive novinara ovim povodom.

Lane ima zakazane nastupe i u novembru. Na početku mjeseca, 13. novembra, najavljen je komad "Ukrađena ličnos‘ ", a 25. novembra „Obično veče".

Pročitajte i: