Iako je čuvan u strogoj tajnosti

Kako je scenario za najnovije "Ratove zvijezda" završio na "eBay"-u?

  • 03.12.2019. 21:00

Uskoro u bioskope stiže najnoviji film iz jednog od najpopularnijih filmskih serijala svih vremena "Star Wars - The Rise of Skywalker", a dok čekamo da se "zavrti traka", pportal Mondo prenosi zaista bizaran slučaj sa snimanja.

Producenti iz kompanije "Dizni" su uradili sve da sačuvaju tajnost radnje filma, a umalo ih je iznenađenja koštala nesmotrenost jednog od glumaca.

"Jedan od naših glumaca, neću da kažem ko - želio bih, ali neću - ostavio ga je ispod svog kreveta", otkrio je reditelj ovog nastavka serijala Dž. Dž. Abrams u emisiji "Good Morning America".

Kompanija je pazila na svaki detalj, pa je tako bio odštampan samo ograničen kontigent kopija scenarija na nekoj vrsti, kako se izrazio, "ludog papira", koji ne može da se kopira.

Kako je scenario završio na eBay-u?

Pretpostavka je sljedeća: vjerovatno je spremačica pronašla kopiju scenarija ispod kreveta, donijela ga prijatelju, koji je postavio scenario na ovom sajtu za prodaju robe i raznih stvari.

U opštem metežu i težnji da se spriječi da scenario "procuri" u javnost, ljudi iz kompanije "Dizni" su ga pronašli na sajtu eBay i hitro reagovali. Scenario se "vratio kući".

U međuvremenu, otkriveno je i ko je izgubio scenario. Riječ je o britanskom glumcu Džonu Bojegi, kojeg je "originalni" Luk Skajvoker, glumac Mark Hamil, pošteno isprozivao na Twitter-u.

Bojega je izjavio da je scenario koji je on izgubio bio stavljen na prodaju na eBay za 65 funti.

"Izgleda da neko nije znao šta ima u rukama", rekao je Bojega, priznajući da je cijela situacija bila prilično "uznemirujuće iskustvo".

Uspio je i da se našali u svojoj muci: "Čak me je i Miki Maus zvao i pitao - čovječe, šta si to uradio!?". Naravno, aludirao je na jedan od najpoznatijih likova u istoriji kompanije "Volt Dizni", koja ima vlasništvo nad franšitom "Ratovi zvijezda".

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)