Pomogao lijepoj djevojci

Kako je Marko Živić dirljivim gestom oduševio hrvatsku javnost

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 15.10.2021.10:02

Glumac Marko Živić preminuo je juče u 50. godini.

Nažalost, nije uspio da se izbori s korona virusom i preminuo je u KBC Dragiša Mišović, gdje je bio smješten več neko vrijeme na intenzivnoj njezi.

Jednom prilikom je govorio o svom djetinjstvu i otkrio da je kao dijete pomogao jednoj slijepoj djevojci.

U pitanju je bilo jedno muzičko takmičenju u Zagrebu, a Marko se na tu temu šalio da je bio popularniji u Hrvatskoj nego ovdje. U emisiji je gostovao u martu ove godine.

"Ja saznam da smo pobijedili, a oni su nama, svim izvođačima stavili neke lutke na scenu, kao da sjede... Bilo je dogovoreno da, kada svi istrčimo, svako uzme lutku i maše publici za kraj. Mi pobijedili, proglasili pobjednika, dobro... Ja se vratim, nečija kćerka je u pauzi bila slabovida, ili čak slijepa, i dok je žiri birao ona je petnaest minuta svirala na klaviru. Možda je imala 20 godina i kusur...", pričao je.

"Došla je do klavira, ali ne zna dalje, loše je to organizovano. Ja sam je vidio i dao sam joj tu lutku... Svi mašu, samo ja nemam lutku kao pobjednik. Mislim, poslije su mi je dali, možda je sada u Kruševcu. Djevojka je krenula da plače i to su sve snimili fotografi. Pošto sam imao kumove u Zagrebu, rekli su im da sam najveća zvijezda, jer sam joj dao lutku, a ja nisam o tome ni razmišljao (kako sam joj dao lutku). Samo sam mislio kako stoji sama pored klavira, dao sam joj lutku i poveo je na scenu, a, eto, postao sam veća zvijezda u Hrvatskoj, nego što sam bio ovdje u tom trenutku",  ispričao je Marko Živić u jednoj emisiji.

Podsjetimo, glumac Marko Živić preminuo je poslije borbe sa korona virusom u 50. godini.

Srpski glumac umro je u 18.50 časova u u KBC Dr "Dragiša Mišović", gdje je bio na intenzivnoj njezi.

Tagovi: