Jelena Tomašević za ATV

Za publiku na Kastelu spremila sam iznenađenje

  • 02.07.2018. 17:55

Za banjalučku publiku, koja će 3. jula doći na tvrđavu Kastel, pjevačica iz Beograda Jelena Tomašević pripremila je jedno veoma ugodno iznenađenje.

O kakvom iznenađenju je riječ, Jelena je dala samo nagovještaj, gostujući u emisiji ATV-a "5-7", ističući da na svojim koncertima voli da publiku obraduje nekim iznenađenjem.

"I dan-danas se trudim da na svojim koncertima ubacim bar jednu ili nekoliko izvornih pjesama, koje sam pjevala kao dijete, i koje ljudi mnogo vole, da je na neki svoj način otpjevam i to onda naiđe na odličan prijem publike, tako da sam i za sutra spremila jedno takvo iznenađenje", kaže Jelena koja se još kao djevojčica veoma uspješno bavila solo pjevanjem u KUD-u "Abrašević".

Jelena je dodala da se nada da kiša neće više uticati na odgađanje njenog koncerta u Banjaluci i istakla da će na Kastelu nastupiti od 20 časova, uz pratnju novosadskog Big benda.

"Koliko znam, vrlo malo karata ostalo je u prodaji, pa oni koji imaju želju i volju da slušaju i uživaju, neka požure" savjetovala je Jelena koja kaže da je talenat za pjevanje naslijedila od oca, ali djelimično i od majke.

Prema njenim riječima, dolazi iz muzičke porodice, mada joj se roditelji ne bave muzikom profesionalno.

"Moj rođeni brat Darko Tomašević takođe odlično pjeva, ima svoj bend u Kragujevcu i dok sam tamo i ja živjela, imali smo svoj bend i nastupali smo po kafićima i klubovima tako da smo kao klinci zajedno muzički napredovali", ispričala je Jelena gostujući na ATV-u, u emisiji "5do7" kod Predraga Ćurkovića.

Тагови: