Pjesma Evrovizije

Izabrana druga grupa finalista za pjesmu Evrovizije

  • 17.05.2019. 10:38

U finalu takmičenja za najbolju pjesmu Evrope, poslije izbora druge polufinalne večeri, su i predstavnici Sjeverne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Pjesma Evrovizije, najveće evropsko muzičko takmičenje, dobilo je sinoć, tokom drugog polufinala, preostale finaliste. 

U završnici izbora za najbolju pjesmu Evrope, poslije izbora druge polufinalne večeri, nastupiće predstavnici Sjeverne Makedonije, Holandije, Albanije, Švedske, Rusije, Azerbejdžana, Danske, Norveške, Švajcarske i Malte.

Na drugoj polufinalnoj večeri nastupili su predstavnici Jermenije, Irske, Moldavije, Švajcarske, Letonije, Rumunije, Danske, Švedske, Austrije, Hrvatske, Malte, Litvanije, Rusije, Albanije, Norveške, Holandije, Sjeverne Makedonije i Azerbejdžana.

Pobjednici iz zemalja čiji su se predstavnici sinoć borili za nastavak takmičenja prodružiće se onima koji su osvojili nastavak prve polufinalne večeri. 

U sobotu uvele sa njima će da nastupe i predstavnici Njemačke, Italije i Velike Britanije, to jest članica Velike petorke koji se automatski plasiraju u finale Evrosonga. 

Finalno veče Evrovizije je 18. maja.

Тагови:
  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм