Bila je njegova ljubav i podrška

Gru je čitav život volio Danicu sa kojom ima dva sina

  • 09.09.2019. 17:28

Reper Dalibor Andnov Gru poginuo je danas oko 15.20 kod Nautičkog kluba "Zemun" nakon što je prilikom paraglajdinga upao u vodu.

Hitna pomoć stigla je na lice mjesta, ali su konstatovali smrt.

Dalibor Andonov Gru ostvario je dječački san da se bavi muzikom, bude uspješan u svom poslu, a u isto vrijeme ima uspješan privatan život.

Gru je iza sebe ostavio ženu Danicu i dvoje djece. Danica je reperu pružala podršku oduvijek, a mnogi je se sjećaju po mankenskom pozivu u čemu je bila veoma uspješna. Danica Prvulović u međuvremenu je promijenila prezime u Andonov udajom za repera Dalibora Andonova Grua. Ova ljepotica, rodom iz Kragujevca manekenstvom je prestala da se bavi vrlo rano, još u svojoj 25. godini, kada se posvetila porodici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotel 88 predstava!!!!

A post shared by Danica Andonov (@danicaandonov) on Mar 11, 2019 at 2:10pm PDT

Danica i Gru u braku su od 2007. godine. Iste godine dobili su sina Vuka, a kasnije i Relju.

"Onog trenutka kada sam se zasitila modne scene, povukla sam se iz posla i posvetila porodici", rekla je bivša menekenka jednom prilikom.

Danica nije željela inostranu karijeru već je željela da se okrene porodici te danas samo povremeno uradi neku reklamu. Oporbala se i kao voditeljka, kada je vodila jutarnji program i vremensku prognozu.

Iako se nisu često pojavljivali zajedno u javnosti, Danica i Gru vodili su skladan život bez mnogo trzavica.

Тагови: