Disney odabrao

Glumica Halle Bailey (19) je nova Mala sirena

  • 05.07.2019. 14:32

'Nakon opsežnog traženja, bilo je kristalno jasno da Halle u sebi objedinjuje kombinaciju duha, srca, mladosti i nevinosti  uz slavan pjevački glas - sve unutarnje kvalitete potrebne za igranje ove  uloge'

Glumica Halle Bailey (19) dobila je glavnu ulogu u Disneyevom rebootu klasika 'Mala sirena'.

"Nakon opsežnog traženja, bilo je kristalno jasno da Halle u sebi objedinjuje kombinaciju duha, srca, mladosti i nevinosti uz slavan pjevački glas, odnosno sve unutarnje kvalitete potrebne za igranje ove uloge" - kaže producent Rob Marshall. O tome ko će preuzeti ulogu u novoj verziji 'Male sirene', odlučeno je sinoć.

U filmu će se prikazivati omiljene pjesme iz klasika Alana Menkena i Howarda Ashmana, kao i nove pjesme Menkena i Mirande.

U službenom saopštenju Mouse Housea navodi se da će snimanje započeti početkom 2020, a drugih obavještenja o filmu trenutno nema. Smatra se da je produkcija u dobrim rukama te da će producenti i reditelji ponovno napraviti izvrstan posao. 

Film je režirao Rob Marshall, a producirali su ga Marshall, John DeLuca, Marc Platt i Lin-Manuel Miranda.

Prije Halle Bailey, sirenu iz bajke 'Mala sirena' utjelovila je Rosie Mac, koja je karijeru započela kao dublerica za tijelo u 'Igri prijestola'. Na snimanju filma, zablistala je crnom bikiniju i u manirima Bond djevojke ostavila bez daha sve na setu.

The Mouse House uskoro će prenijeti više informacija o samom filmu.