Fresh Wave Festival 2018 oborio rekorde

  • 13.08.2018. 13:42

Ovogodišnji Fresh Wave Festival posjetio je rekordan broj posjetilaca kojima se na četiri festivalske bine predstavio i rekordan broj izvođača.

Tokom tri festivalska dana 7. izdanja Nektar Fresh Wave Festivala zabilježen je rekordan broj posjetilaca iz više od 30 zemalja, a na Main, Massive, Energy i Magic Garden bini predstavilo se više od 80 izvođača.

Najisčekivaniji nastupi bili su oni rezervisani za najveće zvijezde festivala na najvećoj festivalskoj Main bini.

Julian Jewel, Monika Kruse, Mladen Tomić pa potom drugo veče uz Sandera Van Doorna i Ofenbach do nastupa prve zvijezde festivala Borisa Brejche nizali su se setovi elektronske muzike koji nikoga nisu ostavljali ravnodušnim, a pogotovo ne ovogodišnju publiku festivala koja je stvorila gotovo vanzemaljski dobru atmosferu i objeručke prigrlila svemir, koji je u tri festivalska dana iznad tvrđave Kastel bio obojen bojama Fresh Wave Festivala!

Publika je uživala i na Massive bini gdje su nastupali DJ Woodie, LTJ Bukem, Edo Majka, Who See, Straight Jackin, Irie FM i drugi, a iskonski underground zvuk dominirao je Energy binom na kojoj su se publici izneđu ostalih predstavili DJ Boris, Oxia, Joma Maja, Siniša Tamamović i Marko Vuković.

Posebna delikatesa ili bolje reći srce ovogodišnjeg izdanja Nektar Fresh Wave festivala bila je Magic Garden bina na kojoj je uz spektakularno buđenje nedjeljnog dana i sjajan nastup Nebs Jack-a pred velikim brojem posjetilaca, 12. avgusta, tačno u podne spustila zavjesa na do sada najposjećenije izdanje Nektar Fresh Wave Festivala u Banja Luci!