Uspješan početak

Film Kralj Petar Prvi za četiri dana pogledalo 50 hiljada ljudi

  • 09.12.2018. 12:47

Istorijsku dramu “Kralj Petar Prvi” Petra Ristovskog za prva četiri dana prikazivanja u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu, vidjelo je čak 50.000 gledalaca, a odličan start filma se nastavlja kako u bioskopima, tako i na premijernim prikazivanjima u ostalim gradovima Srbije, saopštili su producenti.

Na premijeri u Beogradu ekipa filma je nagrađena višeminutnim stajaćim ovacijama, a komentari koji su se među publikom mogli čuti bili su: “Potresan, pun emocija, iznad očekivanja, veliki spektakl, epopeja Srbije…”, kao i da odavno nisu gledali film koji ih je više puta natjerao da zapaču.

Publika je posebno reagovala na ulogu malog Ivana Vujića, koji je nevjerovatno zrelo i snažno dočarao lik najmlađeg kaplara u Prvom svjetskom ratu Momčila Gavrića. Na premijeri filma u Beogradu prisustvovali i sinovi Momčila Gavrića.

Film će 9. decembra biti prikazan u Kruševcu, Vrnjačkoj Banji i Kraljevu. U Gornjem Milanovcu i Čačku film “Kralj Petar Prvi” biće prikazan 10. decembra, a sljedećeg dana stiže u bioskope u Smederevu i Požarevcu.

U Užicu i Zlatiboru publika će imati prilike da vidi film od 13. decembra, u Pirotu od 14, a u Lazarevcu će premijera biti održana 15. decembra. U Vrbasu je premijera filma “Kralj Petar Prvi” zakazana za 17. decembar, navodi se u saopštenju.

  • 10:00 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:00 Кето кухињица

    Ужине или комплетни оборци прилагођени кето исхрани са ниским удјелом угљених хидрата.

  • 11:15 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:30 Емисија: Аграр (Р)

    Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина