Fatima Hajji prvi put u Banjaluci!

  • 14.02.2020. 13:50

Fatima Hajji je jedna od najpopularnijih djevojaka na DJ sceni! Ova egzotična španjolka sa arapskim korijenima po prvi put nastupa u Banjaluci 7. marta na ELEMENT žurci. Žurka će biti održana u sportskom balonu „Kej“, Klašnice – Banja Luka (Svetosavska 128).

Fatima je DJ-ica i producentica koja već skoro dvije decenije važi za jednu od najboljih u svijetu. Zaljubljenica je u žestoke ritmove poput techna, ali veoma spretno svojoj muzici dodaje boju i dušu sa afričkim ritmovima. Posjeduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu ali i izvanredne vještine miksanja. Svježina, hrabrost i nemilosrdni gruv su za njuidealan recept za dobru zabavu. Nastupala je na mnogim svjetskim festivalima kao što su Awekenings i Tomorrowland, kao i u mnogim legendarnim klubovima poput Tresor-a u Berlinu.

Osim Fatime na 7. ELEMENT događaju će nastupati i velika imena sa domaće i regionalne scene: Vladimir Aćić (SRB), Miloš Vujović (SRB)  i DJ Woodie (BIH). Ulaznice će biti dostupne u prodaji od 10. februara putem servisa kupikartu.ba. Organizovan jei besplatan prevoz iz centra Banja Luke do lokacije događaja, jer zajedno sa našim sponzorima želimo da pošaljemo poruku „Ne vozi kad piješ!“.A tu je i Patrol Shuttle Taxi za ekipu koja želi da brže stigne. Shuttle Taxi možete naručiti regularno pozivom na broj 1533, cijena vožnje je oko 20 KM, a ako plaćate Mastercard-om dobijate fixnu cijenu od 15 KM. Organizatori takođe pripremaju i vrhunsku, do sada neviđenu produkciju na ovim prostorima!

Više informacija o predstojećoj žurci potražite na Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/466230187401278/

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.