Stigla u Tel Aviv

Evrosong bez kraljice: Madona se neće pojaviti na finalu

  • 16.05.2019. 14:00

​Uprkos činjenici da je Madona prije dva dana sletjela u Tel Aviv i počela sa probama za nastup, ona se, kako stvari stoje, neće pojaviti na finalu Evrosonga.

Ovo su juče potvrdili predstavnici takmičenja i izraelski javni servis KAN, tokom konferencije za štampe, na kojoj je nastup kraljice popa bio jedno od pitanja.

"Evropska radidifuzna unija (EBU) i KAN nikada nisu potvrdili Madonin nastup jer nemamo potpisan ugovor. Ukoliko nemamo potpisan ugovor, ona ne može da nastupa na sceni", rekao je Jon Ola Sand ispred unije i dodao:

"Pregovaramo dalje, ali bez potpisa, to se neće dogoditi. Imamo umjetnicu koja bi volela da se pojavi na sceni, ali bez ugovora, do toga ne može doći".

Da ugovor sa Madonom nije potpisan ranije ove nedjelje spekulisali su i izraelski mediji, pozivajući se na poverljive izvore bliske organizaciji.

Sa druge strane, izraelski Kanal 12 danas je javio da se Madonna pojavila u Expo Tel Aviv centru, ali da joj nije bilo dozvoljeno da uđe na probu. Izvršni supervizor Evrovizije Jon Ola Sand je najpre dao instrukcije da se pjevačici ne omogući pristup zbog nepotpisanog ugovora.

Ruku na srce, ni sama pevačica nije eksplicitno potvrdila da će nastupiti na muzičkom takmičenju. U Izraelu boravi od utorka uveče, a na Instagramu je objavila nekoliko snimaka sa probe, no na velikoj sceni se nije pojavila.

(tracara.com)

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Наша Српска (Р)

    ''Емисија 'Наша Српска' доносе актуелне теме из привреде, туризма, здравља, културе и спорта из свих крајева наше земље.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Досије (Р)

    У новој сезони отварамо случајеве убиства која су потресла регион, причамо о некажњеним ратним злочинима, који чекају правду, портретишемо хероје нашег и прошлог времена, доносимо велике приче 'малих' људи, говоримо отворено о тешким темама.

  • 13:30 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    ''Кроз објектив камере вођени авантуристом, путописцем и симпатичним пустоловом Робертом Дацешином завирићемо у најзабаченије дијелове свијета.