Energična Fatima Hajji dolazi da raspleše Banja Luku!

  • 20.02.2020. 12:09

Techno diva Fatima Hajji nastupa 7. marta na ELEMENT žurci koja će biti održana u sportskom balonu "Kej", Klašnice - Banja Luka (Svetosavska 128).

Fatima je DJ-ica i producentica koja već skoro dvije decenije važi za jednu od najboljih u svijetu. Zaljubljenica je u žestoke ritmove poput techna, ali veoma spretno svojoj muzici dodaje boju i dušu sa afričkim ritmovima. Posjeduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu ali i izvanredne vještine miksanja. Svježina, hrabrost i nemilosrdni gruv su za nju idealan recept za dobru zabavu. Nastupala je na mnogim svjetskim festivalima kao što su Awekenings i Tomorrowland, kao i u mnogim legendarnim klubovima poput Tresor-a u Berlinu.

Osim Fatime, ELEMENT će ugostiti i sjajne DJ-eve sa domaće i regionalne scene: Vladimir Aćić (SRB), Miloš Vujović (SRB)  i DJ Woodie (BIH). Nakon što su ulaznice iz prve faze rasprodane u rekordnom vremenu,  sada su u prodaji ulaznice po cijeni od 25KM. Ulaznice se mogu kupiti putem servisa kupikartu.ba, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima širom BiH. Organizovan je besplatan bus, koji će iz centra Banja Luke u periodu od 20:30 do 23:30 polaziti na svakih sat vremena. Bus će ići starom cestom i stajati na svim stajalištima na toj ruti. Takođe je organizovan i prevoz sa događaja u 4:30 i 6:00.  A tu je i Patrol Shuttle Taxi za grupe, plaćanjem Mastercard karticom se ostvaruje fiksna cijena od 15KM. Organizatori pripremaju spektakl kakav Banja Luka do sada nije vidjela!

ELEMENT by Tuborg je niz muzičkih događaja, vođen idejom da okuplja sve ljubitelje žanrovski različite elektronske muzike tokom cijele godine. Nastao je 2018. godine i do danas je ugostio preko 100 DJ-eva iz regiona i svijeta.

Više informacija o predstojećoj žurci potražite na Facebook događaju: https://www.facebook.com/events/466230187401278/

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок