Element festival: Ovog vikenda Banja Luka pleše uz svjetski tehno zvuk

  • 02.03.2020. 11:00

Sedmo izdanje Tuborg Elementa  biće održano 7. marta u sportskom balonu "Kej", Klašnice- Banja Luka uz jedno od najpopularnijih ženskih imena na elektronskoj sceni! Fatima Hajji, kraljica techna stiže prvi put u Banja Luku, a miks pult djeliće sa sjajnim DJ-evima Milošem Vujovićem, Vladimirom Aćićem i DJ Woodie-jem.

Prvog vikenda u martu Banja Luka će plesati uz svjetski techno zvuk propraćen produkcijom koja ostavlja bez daha! Element žurku uoči Dana žena predvodiće Fatima Hajji koja već dvije decenije oduševljava ljubitelje elektronske muzike širom svijeta.  Poznata je po svojoj nevjerovatnoj energiji koju sa lakaćom prenosi na publiku.  Posjeduje talenat da izabere muziku koja pokreće masu, ali i odličnu  tehniku miksanja. Nastupala je na ogromnom broju festivala i klubova širom svijeta od kojih ćemo izdvojiti samo neke: Awekenings, Tomorrowland, Tresor Berlin, Fabrik...

Element će predstaviti i velikane domaće i regionalne scene Miloša Vujovića, Vladimira Aćića i DJ Woodie-ja koji će zasigurno doprinijeti stvaranju nezaboravne atmosfere!

Organizatori su za posjetioce obezbjedili besplatan prevoz busom iz centra Banja Luke. Bus će polaziti na svakih sat vremena od 20:30 do 23:30h. Takođe Patrol Taxi je pripremio super cijenu za ekipu koja plaća Mastercard karticom.

Early Bird i Regular ulaznice su rasprodate nevjerovatnom brzinom, tako da su sada dostupne samo one na ulazu po cijeni od 30KM.