Proslavljaju 25. godišnjicu

Dženifer Aniston podgrijala priču o okupljanju Prijatelja

  • 10.06.2019. 13:40

Otkad je sad već davne 2004. emitovana posljednja epizoda serije “Prijatelji”, fanovi čekaju da se popularno društvo s kauča ponovo okupi.

Ove godine bi to moglo zaista da se desi – serija slavi 25 godina postojanja, a Dženifer Aniston je još više podgrijala tu priču. Glumica koja je igrala šarmantnu Rejčel Grin u kultnoj seriji, otkrila je voditeljki Elen Dedženeris da je vrlo moguće da će se “Prijatelji” ponovno okupiti.

"Zašto da ne? Mi smo kao ekipa otvoreni za taj prijedlog. Serija se emitovala od 1994. do 2004, a uskoro se približava i 25 godišnjica serije, tako da imamo i povod za to. Mi zaista želimo da se družimo. Dogodila se prava hemija među nama", istakla je Dženifer Aniston u tom intervju.

Poznata glumica nije jedina koja je izrazila želju za ujedinjenjem cijele postave iz serije. Navodno, zeleno svjetlo nestrpljivo čekaju i Lisa Kudrou, Met LeBlank, Metju Peri, Kortni Koks i Dejvid Švimer.

U aprilu se već dogodio mini reunion glumaca, kada su se u Los Anđelesu susrele Lisa i Kortni i sudeći po fotki koju su podijelile na Instagramu, bilo je vrlo dirljivo.

Mada je priča o “Prijateljima” završena prije 15 godina, veselo društvance je samo dobijalo na popularnosti i aktuelnosti – čak i lažni trejler za nastavak izazvao je potpuni haos.

U međuvremenu, fanovi su iznova gledali seriju u potrazi za greškama koje su nam svima promakle i zvijezdama koje smo “iskulirali”, pokušavali da otkriju ko je zapravo glavni lik u seriji, tražili skrivene poruke, razotkrivali tajne omiljenih likova. A “Prijatelji” su postali i prijatelji novih generacija, piše Dnevna doza lepog.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

My eyes! My eyes!

A post shared by Lisa Kudrow (@lisakudrow) on Apr 13, 2019 at 11:17pm PDT

Met Leblank nasmijao je gledaoce nedavno kad je otkrio da ga i neki novi klinci prepoznaju na ulici – ali kao Džoijevog oca.

S druge strane, činjenica je da nijedan član ekipe u kasnijim ostvarenjima nije uspio da nadmaši svoju ulogu iz kultne serije, pa čak ni slavna Dženifer Aniston, kraljica ljubavnih komedija i omiljena holivudska udavača. Zato ne sumnjamo da bi i svakom od njih nastavak “Prijatelja” donio osvježenje u karijeri – samo je pitanje može li se održati onaj nivo humora i šarma?

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.