Sajam knjiga 

Čubrilović: Zadovoljstvo vidjeti šta sve Srpska ima da pokaže

  • 25.10.2018. 18:08

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović posjetio je danas Štand Republike Srpske i izdavače iz Srpske na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu knjiga u Beogradu, poručivši da je veoma značajno što se Srpska predstavlja na ovoj manifestaciji.

On je rekao da je zadovoljstvo vidjeti šta sve Srpska ima da pokaže. 

"Tako mala Republika Srpska, a tako bogata duhom i sadržajno predstavljena. Zaista vrijedi doći, pogledati i ponijeti utiske", rekao je Čubrilović novinarima u Beogradu. 

On je istakao da mu je bilo zadovoljstvo što je na Štandu Republike Srpske prisustvovao i promociji izdanja Matične biblioteke Istočno Sarajevo i što je imao priliku da čuje stihove pjesnikinje Dare Sekulić iz njene zbirke "Od grada do brda". 

"Prisustvovali smo promociji knjige naše pjesnikinje Dare Sekulić. Kada čujete teme o kojima se govori, kada čujete kolika je ta nostalgija za izgubljenim koju pjesnik nosi, onda mnogo toga možete da razumijete", rekao je Čubrilović. 

On je naveo da je prilikom posjete štandu u društvu svog domaćina direktora Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađena Cicovića vidio i najtraženiju knjigu na štandu na ovogodišnjem Sajmu "Srpska pravoslavna crkva i ruska emigracija", naglašavajući da ga raduje što su građani iskazali interesovanje baš za ovu knjigu. 

  • 07:00 Емисија: АТВ јутро

    Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+) (Р)

    ''''''''''Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.