Besplatan ulaz

Beogradska filharmonija sprema još jedan koncert za bebe!

  • 29.01.2019. 13:04

Beogradska filharmonija još jednom je oduševila, ne samo Srbiju nego i region, novom serijom koncerata za bebe, koji će biti održani 12. i 13. februara, a ulaz će biti besplatan.

Program, u trajanju od oko 30 minuta, prilagođen je djeci uzrasta do dvije godine, a posjeta ovim koncertima predstavlja sjajno iskustvo ne samo za mališane, već i za roditelje, saopšteno je iz Beogradske filharmonije.

Koncerti će biti održani u terminima od 11.00 i 12.30 časova u sali Beogradske filharmonije, a podjela besplatnih ulaznica biće u ponedjeljak, 4. februara, od 10.00 časova na blagajni Filharmonije na Studentskom trgu.

Dok orkestar svira Simfoniju uspavanki, sala je pretvorena u muzičku igraonicu gdje bebe neometano uživaju u klasičnoj muzici.

Kako bi obezbijedila što većem broju "bebirona" da uživa u ovom nesvakidašnjem orkestarskom nastupu, Filharmonija moli roditelje koji su već doveli svoje najmlađe da se strpe do naredne sezone kada će ih dočekati novi "bebeći repertoar".

Nakon velikog uspjeha prvih koncerata za bebe u septembru prošle godine, Filharmonija jednom mjesečno priređuje "bebeće koncerte" i u Galeriji Matice srpske u Novom Sadu, gdje predstavlja različite muzičke sastave, svake prve subote u mjesecu.

Na ovaj način, Filharmonija edukuje djecu svih uzrasta, jer su njeni koncerti za djecu predškolskog i školskog uzrasta jedni od najpopularnijih i najtraženijih programa.

Beogradska filharmonija je svoju novu sezonu počela u septembru prošle godine uz koncerte za bebe koje je ova institucija priredila prvi put do sada.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Бизнис клуб (Р)

    Бизнис клуб (Р)