"Exit" festival

"Bajaga i instruktori" i obilježili treće veče

  • 15.07.2018. 13:19

Legendarni srpski rokeri "Bajaga i instruktori" i Grejs Džouns muzička, modna i svjetska filmska diva, obilježili su treće veče festivala "Exit", koji se održava na novosadskoj Petrovaradinskoj tvrđavi.

"Bajaga i instruktori", kao i Grej Džouns nastupili su po prvi put na "Exitu" i to u večeri kad je jedan od najboljih muzičkih festivala u Evropi i svijetu napunio 18 godina.

Gromoglasni aplauzi "Bajagi i instruktorima", počeli su već kad je frontmen grupe Momčilo Bajagić zapjevao čuvenu pjesmu "442 do Beograda".

Sve pjesme "Bajage i instruktora", po uzrastu šarolika publika do kraja koncerta pratila je horskim pjevanjem.

Potom je na glavnu festivalsku binu izašala Grejs Džouns, koja je sve prisutne na glavnoj bini glasom i izgledom ostavila bez daha. Već prvom pjesmom, njenim planetarnim hitom "Ovo je život" (This is a life), pokazala je publici zbog čega je muzički autoriteti zovu neodoljivom umjetnicom.

Ništa manju pažnju publike treće večeri "Exita" izazvao je nastup popularnog francuskog dueta "Ofenbah".

Živo i burno bilo je i na ostalim festivalskim binama, a zbog kvalitetnih nastupa vrhunskih svjetskih i domaćih muzičara mnoge od njih bile su pune do svitanja.

"Exit" festival na Petrovaradinskoj tvrđavi završava večeras, odnosno sutra u jutarnjim časovima.

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина