Ko je ćerka Bila Gejtsa koja će da naslijedi 130 milijardi dolara

  • 05.05.2021.15:31

Dženifer Gejts je na svom profilu na Instagramu, u pričama, napisala da je ovo težak period za cijelu porodicu i dodala da "i dalje uči kako da se nosi sa svojim, kao i sa emocijama ostalih članova porodice". Istakla je da neće više komentarisati razvod svojih roditelja i napomenula da je zahvalna svima koji su joj uputili riječi podrške.

Ona, njen brat Rori i sestra Fibi morali su da prate stroga pravila oca i majke tokom odrastanja. Poznato je da im je otac zabranio da koriste telefon do 14. godine, a velika pažnja u njihovoj porodici usmjerena je na obrazovanje. Dženifer je diplomirala na Stanfordu 2018. godine, na odsjeku za biologiju, i u jednom intervjuu za magazin "Sajdlajns" (Sidelines Magazine) rekla je da ju je pedijatar inspirisao da svoje obrazovanje usmjeri prema medicini.

Ova mlada dama voli konje i konjske trke i "Biznis insajder" je pisao da joj je otac, zbog njene velike pasije prema konjima, kupio imanje u Velingtonu na Floridi, koje je koštalo oko 37 miliona dolara.

U januaru 2020. godine objavljeno je da se verila sa Nejelom Nasarom, koji je zajedno sa njom studirao na Stanfordu. "Jedva čekam da provedem ostatak života sa njim", napisala je na Instagramu.

Podsjetimo da je početkom sedmice objavljeno saopštenje da se razvode Bil i Melinda Gejts, u kom se navodi da su, nakon mnogo promišljanja i rada na odnosu, doneli odluku da okončaju brak.

 

Tagovi: