4 koraka

Kako da potpuno nestanete sa TikToka?

  • 30.04.2021.19:02

Bilo da ste zabrinuti za svoju privatnost, da vam kratki video klipovi korisnika oduzimaju previše pažnje tokom dana ili vas plaše sumanuti izazovi koje zadaju jedni drugima, izgleda da imate validan razlog da napustite TikTok.

Ukoliko se odlučite za trajno brisanje naloga, imajte na umu da će svi vaši video snimci biti obrisani, ukoliko ih niste negdje sačuvali, ili ih nije preuzeo neki drugi korisnik. Zato prethodno sačuvajte svoje omiljene snimke na telefonu.

A ukoliko ste TikTok instalirali samo da biste mogli da gledate snimke drugih korisnika, i nikada sami ništa niste postovali, dovoljno je samo da obrišete aplikaciju.

Kada ste sigurni da ste bekapovali svoje omiljene snimke, predstoje vam sljedeća četiri koraka:

1. Otvorite aplikaciju i pritisnite na "Me" taster u do njem desnom uglu ekrana.

2. Zatim, otvorite meni u gornjem desnom uglu, pritiskom na tri tačkice.

3. Izaberite "Manage my account", pa "Delete account" u dnu ekrana.

4. Pratite uputstva i na kraju potvrdite brisanje još jednim klikom na "Delete account".

Kada ste ovo završili, vaš TikTok nalog će biti samo deaktiviran. Ukoliko se predomislite, dovoljno je da se ponovo ulogujete i nalog će biti ponovo aktiviran.

Ako ste, ipak, odlučni da se više ne vraćate na TikTok, 30 dana od deaktiviranja naloga on će biti trajno obrisan pa više nećete moći da ga povratite. Tada vam ostaje još samo da obrišete i aplikaciju sa telefona.

Tagovi: