Od Dacie do AMG-a

Različiti terenci u akciji: pogledajte vlasnike iz Rusije koji svoje primjerke ne štede!

10:00, 03.12.2020.
Izvor: jutarnji.hr
Grupa ljubitelja SUV-ova i terenaca iz Rusije odlučila je odraditi druženje na otvorenom u kojem su uporedili mogućnosti svojih modela...

Na YouTubeu je nedavno osvanuo još jedan video koji možemo staviti u kategoriju "samo u Rusiji". Naime, grupa zaljubljenika u off-road vožnju sa svojim se terencima i SUV modelima sastala kako bi isprobali krajnje mogućnosti i međusobno odmjerili snage. Scene su pritom impresivne i ne viđaju se svaki dan.

Primjerice, potpuno novi Mercedes G63 AMG sa Brabusovim naplacima i niskoprofilnim gumama obično se viđa na ulicama Londona i Monaka i to u "cestovnom okruženju", daleko od prirode i neprohodnog terena.

Ovaj vlasnik s druge strane automobil koristi za ono što je i idejno namijenjen, pa tako bez većih problema savladava strme uspone na ovom improviziranom poligonu. A pritom nije jedini, pa se u ovom šarenom društvu našlo svega i svačega - od Toyote Land Cruiser preko Land Rover Evoquea pa sve do Dacije Duster koja je takođe bez problema savladala mnoge prepreke.

Pogledajte video koji traje preko sat vremena i u kojem ćete vidjeti mnoštvo akcije i zanimljivih modela u nesvakidašnjem okruženju: