Banjaluka: "Moto fest" odgođen za narednu godinu

14:09, 04.08.2020.
Izvor: ATV
"Moto fest Banjaluka 2020", koji je prvobitno bio planiran za maj ove godine, pa prolongiran za 21. i 22. avgust zbog situacije izazvane virusom korona, odgođen je za narednu godinu, saopšteno je iz Moto kluba "Stršljen" koji je organizator festivala.

"Nakon što je prvobitno najavljeni datum održavanja četvrtog po redu Moto Festa, Banjaluka planiran za maj ove godine, prolongiran za 21. – 22. avgust 2020., nažalost primorani smo da ovogodišnje druženje odgodimo za narednu godinu, kada ćemo na banjalučkoj tvrđavi Kastel pripremiti još bolji, kvalitetniji i sadržajniji Moto Fest koji će trajati čak četiri dana i to od 27. do 30. maja 2021. godine, a na kojem ćemo da uživamo u odličnoj zabavi i programu bez ograničenja", navodi se u saopštenju.

Naime, odlukom Republičkog štaba za vanredne situacije do 17. avgusta na snazi ostaje mjera maksimalnog okupljanja 50 osoba na javnim mjestima, što isključuje mogućnost pripreme i realizacije Moto Festa za ovu godinu u onom kapacitetu i sadržaju koji je bio planiran.  

"Vama želimo da se zahvalimo na praćenju, podršci i saradnji. Ostanite nam zdravo, budite odgovorni, čuvajte sebe i svoje najbliže, a mi se vidimo od 27. do 30. maja 2021. na Moto Festu, Banjaluka 2021", stoji u saopštenju.