Luk ili med: Kome ide 5000 KM ?!

10:06, 28.12.2017.
Thumbnail

Veliko finale kulinarskog showa Luk ili med odlučiće o pobjedniku pete sezone, ovog, iz sezone u sezonu vrlo gledanog TV programa. Finalna emisija donosi susret, prema ocjeni žirija, najboljih kandidata i ovo će biti pravi spekatkl i poslastica za sve koji uživaju u TV kuvanju.

Šila i Suzana ili Andra i Dragana, takmiče se u velikom finalu. One će morati vjerno kopirati jela koja im je kao zadatak pripremio stručni žiri. Izazov će biti znatno teži nego tokom takmičenja, kada su takmičari takođe pravili kopije jela jer u velikom finalu osim što će jelo vidjeti, biće u prilici da ga i probaju. Žiri će osim vizuelnog utiska pažnju posvetititi i ukusu što će takmičarima biti posebno veliki i težak zadatak.

Sasvim sigurno, ovo će biti najdinamičnija emisija pete sezone kulinarskog show-a „Luk ili med“. Takmičari se neće štediti jer nagrada nije zanemariva. Pobjednici odlaze kući sa glavnom nagradom u iznosu od vrtoglavih 5000 KM i nevjerovatnim iskustvom koje su stekli tokom serijala.Šarmantni ali strogi žiri Peđa, Miro, Đorđe i uvijek raspoložena Dijana Radulj čekaju vas večeras u 21:00 na ATV-u. Biće ovo noć koju će neko od njih posebno pamtiti, Šila i Suzana ili Andra i Dragana?! Veliko finale koje ne želite propustiti.