Luk ili Med: Bojan i Njegoš prošli u drugi krug

14:29, 07.12.2017.
Thumbnail

Sinoć je u luk ili med kuhinji bilo dosta treme, veliki broj upitnika iznad glava takmičara i strašno mnogo neizvjesnosti.

Kako su takmičari tokom prethodne dvije emisije bili izjednačeni žiri je odlučio da im da dodatni zadatak. Uz glavno jelo i desert bila je obavezna i priprema supe.

Francuska nacionalna kuhinja nije baš legla ovosedmičnim ekipama. Svi su imali zanimljive zamisli, ali neadekvatnu realizaciju.

Na samom kraju dvije ekipe su bile potpuno izjednačene. Po 56 bodova osvojili su Njegoš i Bojan, te Bojana i Zoran.

Presudilo je tehnički bolje izvedeno jelo. Tačnije, presudila je ocjena koju je dao Đorđe, glavni član žirija te večeri. On je Njegošu i Bojanu dao 7 poena, a Bojani i Zoranu 6, što je drugare iz klupe odvelo direktno u drugi krug takmičenja.

Nakon 12 emisija imamo 4 para koja su se direktno plasirala u naredni krug takmičenja. Ali, nekim takmičarima se sreća osmjehnula i dobili su drugu šansu.  U našu kuhinju se naredne sedmice vraćaju drugoplasirani parovi iz prethodnih krugova.

Ermin i Stefan, Bojana i Milica, Jovica i Maja te Ognjen i Željko pokušaće da isprave greške koje su imali, a već u ponedjeljak od 21:00 očekuje ih prvi zadatak.