Luk ili med

09:23, 28.12.2017.
Thumbnail

Opis emisije:

Spektakularna, peta sezona, biće bez sumnje  najgledanija do sada, prije svega i zbog određenih noviteta u formatu.

Prva novost je još više kuvanja, nova sezona će se prikazivati tri puta sedmično, od ponedjeljka do srijede od 21:00 čas.

Druga, možda i največa novost je novi član žirija, osvježenje u ATV kuhinji. Popularnom dvojcu, poznatom kuvaru  Predragu Tošiću i i najvećem gurmanu Miroslavu Miri Janjaninu u potrazi za najboljim kuvarima pridružiće se i Đorđe Rajić, rukovodilac „Tropic“ razvojne kuhinje.

S obzirom na to da sam se pojavio ja, treći član žirija, treći stomak, treće nepce, a samim tim i treći „problem“ za takmičare, nesumnjivo je da će nova sezona emisije biti dinamičnija i neizvjesnija. Kako će se oni snaći u izazovima koje smo im pripremili  – za to ćete ipak morati da sačekate početak emitovanja. –izjavio je Đorđe Rajić .

Nova sezona ima 12 parova, među njima su kreativni amateri, iskusni kuvari, ambiciozni početnici ali i veliki profesionalci. Svi oni će se ravnopravno boriti za primamljivu glavnu nagradu koju obezbjeđuje ATV u saradnji sa sponzorima.

Uzbudljive kulinarske zavrzlame, nepredviđene situacije, brojna iznenađenja i preokreti očekuje dvanaest odabranih na njihovom putu do najboljeg kuvara u „Luk ili med“ kuhinji.

Ko će zaraditi prvu desetku, gledajte Luk ili med ponedjeljkom, utorkom i srijedom od 21:00, na ATV-u. Očekujte neočekivano!