"Lake" žene ne ostaju same

09:22, 17.10.2017.
Thumbnail

Žene koje olako shvataju riječ "seks", brzo se odlučuju i ponašanje im je pomalo lascivno i problematično na kraju svog ljubavnog života - ne završe same. Češći je slučaj da one "postanu" požrtvovane majke i uzorne domaćice. Primjer je i blogerka Rebeka Rid koja je svoje iskustvo podijelila sa čitaocima jednog britanskog portala.

Muškarci češće imaju i emotivne potrebe.

Ali, razmislite malo o svemu. Ja imam mnooogo teorija o svemu.

Za početak ja sam udata. Vjerila sam se sa 24 godine, a udala čim sam napunila 26.

lizalo seksi

Prije nego što sam upoznala muža, bila sam... pomalo kučka. Mada ni upola kučka koliko je trebalo da budem, ali definitivno nisam bila svetica. U toj kategoriji svakako nisam bila sa svojim ponašanjem.

Flertovala sam, imala sam veze za jednu noć, redovan seks....

Izlazila sam u razne klubove, slikala se gola, kačila slike na internet.

Onda sam upoznala sadašnjeg muža. On mi se baš dopao. Željela sam da budemo par, a ispostavilo se i da su neke moje drugarice osjetile istu potrebu u to vrijeme. Ne sa njim, nego sa svojim momcima.

Morala sam to da ostvarim, da mu budem djevojka.

I šta sam uradila? Uh, baš neke problematične stvari, baš, baš....

Nosila sam najprovokativniji veš, haljine sa dubokim dekolteom, flertovala sam, slala sam mu jasne znake da sam dobra i izdržljiva u krevetu. Na kraju smo imali seks.

I šta sam zaključila? Da je moj sadašnji muž postao moj tadašnji dečko zato što smo imali sjajan seks 23. decembra 2013. godine. I zato što sam ja tako riješila da bude.

Iako nikome ne bih preporučila da je seks jedini način da upecate muškarca, mogu da posvjedočim da je ova taktika vrlo, vrlo efektna.

I kada vam neko kaže da ćete ostati same, ucviljene jer mijenjate muškarce i imate slobodan seks - ja mogu da kažem samo suprotno.

A svaki muškarac koji poslije ne pozove ili izgubi interesovanje jer ste već "legle" ni ne spada u dobar materijal za brak. Pristojni momci neće "otkačiti" djevojku jer su imali seks. Oni je neće diskfalifikovati, jer je "laka".

I moj savjet na kraju glasi: i lake ribe se udaju na kraju.

I imamo više iskustva i prakse, pa smo i dalje dobre u krevetu svojim muževima. Uživamo što smo se skrasile poslije isprobavanja svih ukusa na meniju. I nismo se udale jer smo morale.

(b92)