Kraj veze pjevačice i biznismena

15:13, 12.09.2017.
Thumbnail

Tek što se saznalo za dvogodišnju ljubav između pjevačice i biznismena Srđana Stojanovića, njihova romansa je završena. Kako "Blic" saznaje, Aleksandra Radović je prije mjesec dana stavila tačku na njihovu vezu nakon razgovora sa vlasnikom prestižnog beogradskog restorana i tako se od njega rastala u miru.

Prema riječima izvora lista upućenog u život Radovićeve i Stojanovića, oni su ostali u dobrim odnosima i na rastanku nije bilo ružnih riječi.

aleksandra i srdjan

"Posljednjih nekoliko mjeseci Aleksandra i Srđan su imali različita mišljenja i stavove po mnogim pitanjima. Srđan je želio da on i Aleksandra vezu ovjekovječe na papiru i vjenčaju se bez pompe i tarapane, ali ona to nikako nije željela. Sa druge strane, Aleksandra je sve češće razmišljala o rastanku zbog čega su na kraju sjeli da razgovaraju o svemu. Nakon razgovara koji je trajao nekoliko sati, uvidjeli su da ne gledaju isto na budućnost i da hladniji odnosi među njima nisu samo prolazna kriza. Pjevačica je tada rekla da bi najbolje bilo da se rastanu i poručila Srđanu da je sigurna u svoju odluku. Iskreno mu je rekla da je besmisleno da nastavljaju agoniju, jer su emocije ugašene", kaže izvor blizak ugostitelju i dodaje:

"Iako nisu imali velikih nesuglasica i svađa, oboje su svjesni da na brak ne gledaju istim očima. Srđan je mirno prihvatio činjenicu da sve ono što su gradili dvije godine pada u vodu. Dogovorili su se da ostanu u kontaktu. On joj je rekao da ne želi da je izgubi kao prijatelja, što je ona prihvatila jer je uz njega mnogo toga prošla posljednje dvije godine. Bez obzira na dogovor da se rastanu, oboje su to teško podnijeli. Aleksandra je na časove u svoju školu pjevanja dolazila neraspoložena dok se Srđan rijetko pojavljivao u svom restoranu. Pjevačica je tek prije nekoliko dana počela da vodi uobičajen način života, ovog puta bez Srđana. Koliko god da joj je neobično jer su dugo bili nerazdvojni, ona nijednog trenutka nije posumnjala u odluku da ga ostavi".

Srđan iza sebe brak i otac je troje djece dok Radovićeva iz veze sa Aleksandrom Zeremskim ima ćerku Ninu.

(Blic)