Krah veze: Bezazlene stvari mogu da unište i najjaču ljubav

09:40, 06.04.2018.
Thumbnail

Svaka veza ima svoje probleme i izazove, a parovi koji uspiju da ih riješe često iz cijele priče izlaze bolji i jači nego ikada. Kada su u pitanju neke naizgled bezazlene stvari čak se ni najjači parovi ponekad ne izvuku.

Pazite da li su se sljedeće stvari uvukle i u vašu ljubavnu priču.

Stalno ste u kući

Rutina je lijepa stvar, a izležavanje na kauču i gledanje filmova je odlična aktivnost za sve zaljubljene parove. Ali ako se pretvorite u par koji radi samo to i više ne izlazi, jako štetite svojoj vezi. Ljudi su društvena bića, a ako izlaske zamjenite samo kućnom varjantom i više nikad ne radite nove stvari, s vremenom ćete sebi to međusobno početi da zamjerate.

Ne svađate se

Svi normalni parovi se svađaju, a ako u svrhu izbjegavanja svađe prečesto popuštate i sve stavljate pod tepih, samo je pitanje vremena kada će jedno od vas eksplodirati. Veze jesu kompromis, ali preterana sklonost kompromisu i žrtvovanju vlastitih stavova vodi u propast.

Rutinski seks

Mnogi parovi misle da je problem samo ako se seks događa rijetko, ali nije. Problem je i u dosadnom, rutinski odrađenom seksu koji polako, ali sigurno gubi strast.

Ignorišete godišnjice

Čak i ako su vam godišnjice zaista nebitne, dobro je da ih učinite barem malo drugačijima od ostalih dana u godini. Isto važi i za rođendane. Na te se dane možete osjećati posebno, a ako u vezi imate pravilo da ćete ih tretirati kao najobičnije dane pitanje je vremena kada će jedno od vas početi da se oseća sasvim obično.
(Index.hr)