Komšije

07:00, 30.05.2018.
Thumbnail

Novu, treću sezona popularne domaće televizijske serije “Komšije”, u režiji Milana Karadžića gledajte samo na ATV-u utorkom i srijedom u 21:00!

Standardnu glumačku ekipu čine Nebojša Ilić, Milica Mihailović, Milutin Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Hristina Popović, Nemanja Oliverić i Uroš Jovčić. Ovoj već uigranoj ekipi pridružiće se i Milena Dravić, koja je ostvarila zapaženu ulogu u seriji. Treća sezona donosi i nekoliko novih glumačkih imena, kao što su Jelena Gavrilović, Dejan Lutkić i drugih.

Srijeda 30. 5. 2018.

Sezona 3 Epizoda 6

Sima je dobio vijest o ostavinskoj raspravi tetke iz Beča pa se nada nekom nasljeđu.

Anči poziva Ivana da dođe u novi klub u kojem je počela da radi kao igračica.

Zabavna, urbana priča u ruralnom mjestu, Komšije nastala je kao plod iskustva i nove energije. Prema ideji režisera Milana Karadžića, Mila Mašović je napisala zabavnu studiju o ljudskim karakterima, a kakvi oni mogu biti najbolje se vidi kada se sudare gradski i seoski mentalitet i pripadnici različitih generacija.

17191432_1763124387349049_3275602907610148569_n

U centru priče je bračni par Zdravković, violinista Ivan (41), član simfonijskog orkestra u Beogradu, vrlo miran i rafiniran čovjek i njegova supruga Milica (41), slikarka koja praktikuje zdrav život. Kako bi pobjegli iz velegrada oni su odlučili da prodaju stan na Dorćolu, i presele se u kuću u Brestoviku, u potrazi za mirnijom sredinom i kako bi se konačno ostvarili kao roditelji.

Prvi komšija im je autoprevoznik Mašan (58), preglasan Crnogorac koga je žena odavno napustila. Mašan je na privremenom - cjeloživotnom radu u Srbiji, ima ćerku Anči (21) divlju i luckastu djevojku, koja silno želi da postane manekenka, ili poželjno estradna ličnost. Sa druge strane, pored kuće Zdravkovića, živi Sima (40) siromašan komšija koji ima troje maloljetne djece i ženu Nadu, stamenu domaćicu, stub njihove familije. Nakon što je ostao bez posla, Sima se vratio da živi na selu ali iako jedva prehranjuje porodicu, osoba je vesele i mirne naravi.

Razni događaji u životima tih triju porodica čine osnovne zaplete u epizodama ove komedije.

„Mašan i njegova ćerka Anđelija su komšije koje će iskomplikovati život komšijama Zdravkovićima“, objašnjava glumac Milutin Mima Karadžić. „Nama komšije prave peripetije, oni su stalni izvor iskušenja, nevolja, izazova i nekih nenadano lijepih situacija“, dodaje glumica Milica Mihailović. „Moj lik otkriva i neke nove odnose, neku iskrenost, neku toplinu, neku direktnost, manjak konvencija koje je otkrio u gradu“, kaže glumac Nebojša Ilić.

Serija “Komšije” obećava najkvalitetniji domaći humor i smijeh do suza.