Ko su Ivana i Katarina, djevojke koje su napravile gej svadbu u Srbiji?

20:20, 27.07.2017.
Thumbnail

Prije nekoliko dana njih dvije su na zanimljiv način obilježile krunisanje svoje ljubavi. Iako su formalni brak sklopile u inostranstvu, Katarina Mišović  Šotra i Ivana Abramović su sa svojom rodbinom i najbližim prijateljima to odlučile da proslave na jednom beogradskom splavu.

O njihovom vjenčanju bruji javnost u Srbiji.

Katarina Mišović Šotra je ćerka poznate manekenke Irene Mišović. Bavi se promocijom kulture i umjetnosti i živi u Beogradu. Osnivač je Savamala kolektiva, pravi izložbe i predstavlja brojne umjetnike. Jednom prilikom njena majka, poznata manekenka i jedna od najlepših žena u Beogradu je izjavila da je Katarina oduvijek bila svoja.

- Ja mislim da je ona rođena manekenka, ali ona to neće. Mršava, visoka, savršeno lice za slikanje… Ne vrijedi! Ona je dokaz da roditelji zapravo ne mogu da utiču na dejcu potpuno. Ona bira svoj put i to poštujem- napomenula je tada Irena za Pulsonline.

gej svadba  2

Katarinina izabranica, Ivana Abramović je bratanica svjetski poznate umjetnice Marine Abramović. Njena karijera je otišla u drugačijem smijeru. Ona je posvećena nauci. Završila je studije primenjene fizike i radi na odjeljenju za Nauku i tehnologiju nuklearne fuzije. Završila je i doktorat i zaposlila se na Tehničkom univerzitetu u Ajndhovenu.