JOVIČIĆ: Policija sumnja da je Bojan Koprena ubijen

12:42, 02.09.2014.
Thumbnail

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Radislav Jovičić izjavio je da policija sumnja da je nestali Bojan Koprena iz Banjaluke ubijen.

Jovičić je rekao da su preduzete brojne operativne radnje i vršena poligrafska ispitivanja.

"Veoma je teško doći do određenih dokaza. Manjača je veliki prostor, veliki je broj jama i veliko je nenaseljeno područje", rekao je Jovičić.

Bojan Koprena /26/ nestao je 7. jula na području Banjaluke.

Kada je riječ o licima koja su nestala za vrijeme avgustovskih poplava ministar Jovičić rekao je da postoji velika mogućnost da je voda odnijela tijela Gorana Simića iz Banjaluke i Darka Stanojevića iz Čelinca daleko od Banjaluke ili da su zatrpana velikim nanosima materijala.

Jovičić je rekao da nema novih saznanja, ali da će se potraga za njima nastaviti dok se tijela ne pronađu.

On je podsjetio da u višednevnim potragama učestvuju Specijalna jedinica policije, pripadnici Centra javne bezbjednosti Banjaluka i Civilne zaštite.

Stanojević je u utorak, 5. avgusta, oko 21.00 čas od porodične kuće otišao automobilom "lada niva" sa Petrom Živković, a nestali su prelazeći Crni potok kod Čelinca. U međuvremenu je pronađeno tijelo Živkovićeve.

Policija je 10. avgusta u koritu rijeke Vrbanja pronašla olupinu automobila za koju se pretpostavlja da pripada Stanojeviću.

U poplavama 5. avgusta u Ulici Koste Jarića u Banjaluci nestao je Banjalučanin Goran Simić.