Izetbegović u džamiji uživao praveći selfije, zatim doživio "blamažu" FOTO

11:59, 20.01.2018.
Thumbnail

Član Predsjedništva BiH Bakir Izetbegović posjetio je prethodnog dana Sultan Ahmedovu džamiju u Zenici.

Po završetku vjerskog obreda, ostatak vremena uglavnom je proveo u džamiji praveći popularne selfije s prisutnim vjernicima, piše portal 072info.

Član Predsjedništva se zatim našao u još jednoj neprimjerenoj situaciji kada mu je prišla nezadovoljna Zeničanka zatraživši da je sasluša.

bakri2

- Imam komšiju koji ima tri sina. Jedan mu je od prvog dana bio u rovu, drugi mu je, nažalost, poginuo u Vozućoj. Niko od njih ne radi. Žena mu je oboljela. Pitajte, provjerite, slobodno. Je li vas sramota, to je sramota ove države?! Ujutru kada ustanem ne mogu spavati jer oni nemaju šta jesti – govorila je ogorčena Zeničanka.

Iako ga je ogorčena Zeničanka pozvala da odu do te porodice, Izetbegović je izgleda imao još aktivnosti, pa je odlučio da posegne za onom narodnom „Para vrti, gdje burgija neće“.

BAKRI1

"Da vam dam da im ponesete malo para. Može li tako? Ja sada moram na drugu stranu, ponesite im vi jer ste blizu",rekao je Izetbegović, a potom dao 200 KM kojima je smirio situaciju, a potom se udaljio s parkinga ispred Sultan Ahmedove džamije, piše portal 072info.

(072info)