Horoskop za 20. novembar: Jarac i Djevica napeti

08:58, 20.11.2017.
Thumbnail

Početak sedmice će za neke znakove biti izuzetno težak, ali pokušajte ne posustati. Ovnovima mogući problemi na poslu, Djevice napete, Ribama mogući problemi sa cirkulacijom.

Ovan

Mogući su neki problemi u vezi sa poslom. Možda prekid saradnje sa nekom važnom osobom. Ne prenosite nervozu na partnera. Moguć problem sa spavanjem.

Bik

Dobro se osjećate danas, pozitivni ste. Posvetite više vremena partneru. Slobodni, vrijeme je za izlaske, ne odbijajte poziv za to. Izbjegavajte tešku hranu, može da vam smeta.

Blizanci

Izdvojite više vremena za prijatelje. Usporite malo. Ne pravite sebi tenziju zbog previše posla. Sigurni ste u sebe, priđite osobi koja vam se dopada. Zauzeti, danas nema razloga za brigu. Uživajte.

Rak

Neka rješenja problema koja čekate odavno možete sada dobiti. Imajte strpljenja na poslu za druge. Moguć je kraći put, ali bi bilo pametno da ne gubite vrijeme ako ne mislite da to ima svrhu.

Lav

Priliv novca je očekivan i bićete jako zadovoljni uspjehom koji ćete ostvariti. Emotivno ste stabilni i uživate. Ako ste slobodni, pokušajte da ne nalazite manu svakoj osobi kojoj se dopadate.

Djevica

Prilično ste napeti danas. Ne želite da se družite, ne želite da viđate druge. Ostanite kod kuće i provedite vrijeme sa porodicom. Posao vas opterećuje previše.

Vaga

Dopada vam se osoba koja ne živi u vašem gradu. Smislite način kako da dođete do nje. Zauzeti, dobar je dan za kraći put sa partnerom. Ovog ponedjeljka bi trebalo da napravite plan rada za naredni period.

Škorpija

Trebalo bi da se bavite sportom. Morate biti aktivni. Posao vas previše iscrpljuje, ali to ne znači da nemate vremena za izlaska, a ako imate partnera, provedite vrijeme sa dragom osobom.

Strijelac

Energični ste i sjajno se osjećate. Dajte maksimum sebe na poslu. Danas idite na neko mjesto gde možete da se opustite.

Jarac

Napeti ste zbog novčane situacije. Danas je dan za štednju. Kod zauzetih promjena nema, ali ako ste slobodni, moguća zanimljiva avanturu.

Vodolija

Pravite kompromis sa partnerom. Postavite se kao prijatelj. Dobro se osjećate. Potrudite se da se ne raspravljate sa kolegama. Danas je dan za mir i staloženost.

Ribe

Posao vam je danas na prvom mjestu. Ipak, ne zapostavljate svoje zdravlje. Moguć problem sa sa cirkulacijom.

(SrpskaCafe)