Gvinet Paltrou: Ben Aflek mi je bio dobra lekcija za dalje

08:16, 29.05.2018.
Thumbnail

Glumica Gvinet Paltrou (45) koja se nedavno udala za producenta Breda Falčuka (47) prisjetila se svoje ljubavne prošlosti. Tokom intervjua kod voditelja Hauarda Sterna (64) glumica je progovorila, između ostalog, o svom poznatom bivšem partneru, Benu Afleku (45).

Iako je od njihove veze prošlo 18 godina, Gvinet se u intervjuu prisjetila kako je izgledala veza s Benom. Otkrila je i zašto se nije udala za glumca. Sterna je zanimalo kako je znala da njen tadašnji partner Ben, s kojim je bila u vezi tri godine, nije onaj pravi.

"To je zapravo jako zanimljivo. Smatram da postoje veze i muškarci s kojima uđete u vezu jer pokušavate riješiti neke lične probleme. Kao da pokušavate zacijeliti rane ili popraviti neke greške iz djetinjstva. Zato je Ben ustvari bio svojevrsna lekcija za mene", istakla je Paltrou.

Dodala je kako "ne zna zapravo ni šta je tačno htjela popraviti, ali se s njim osjećala dobro".

U intervjuu sa Sternom, Paltrou nije prvi put spomenula Afleka i njihov nekadašnji odnos. Glumica je 2015. rekla da Ben u to vrijeme nije bio spreman za nešto ozbiljno i kako nije bio u dobrom periodu. Tada je otkrila i kako su se njeni roditelji tada složili s odlukom da prekine vezu s holivudskim glumcem.

Aflek se kasnije oženio s glumicom Dženifer Garner (46), a par se nakon 11 godina braka razveo. Glumac se u međuvremenu borio s zavisnošću i alkoholizmom.

Gvinet se 2003. udala za frontmena grupe Coldplay Krisa Martina (41) s kojim ima kćerku Epl (14) i sina Mozesa (12). Razveli su se nakon 13 godina braka zbog "nepomirljivih razlika", a bivši par je i danas u prijateljskim odnosima i zajedno aktivno učestvuju u vaspitanju svoje djece.

(24sata.hr)