Gala slavlje: Seka Aleksić na proslavu rođendana malog Jakova troši 20 hiljada evra!

18:05, 22.07.2017.
Thumbnail

Pjevačica Seka Aleksić će u septembru prirediti slavlje za 500 zvanica povodom prvog rođendana njenog mezimca.

Svetlana Seka Aleksić za sina Jakova spremna je da potroši čitavo bogatstvo. Ona je već počela sa pripremama za proslavu njegovog prvog rođendana u septembru, na koju će potrošiti čak 20.000 evra.

Kako "Kurir Stars" saznaje, folk zvijezda će sa suprugom Veljkom Piljikićem organizovati gala proslavu za 500 zvanica u jednom restoranu van grada.

"Seka ne štedi kad je Jakov u pitanju, pa će tako organizovati žurku za pamćenje. Ona i njen suprug nedavno su rezervisali restoran, koji pored velike sale ima i prelijepu baštu. Najbitnije im je da gostima bude udobno kako bi što lepše proslavili za njih najsrećniji dan. Takođe, Seka će se lično pozabaviti dekorisanjem jer želi da učestvuje u svemu", navodi izvor upućen u organizaciju ovog događaja i dodaje:

"Iako do rođendana ima još dva mjeseca, Seka je sve na vrijeme završila zbog brojnih nastupa koji je očekuju u narednom periodu, pa će samim tim često biti odsutna od kuće", nastavlja izvor.
Na spisku zvanica neće biti mnogo estradnih ličnosti, kao što je bio slučaj na folkerkinoj svadbi:

"Poznato je da Seka vodi mirniji i povučeniji život u odnosu na njene kolege pa tako i ne želi da pravi veliku pompu oko detetovog rođendana. Pozvaće samo nekoliko pjevača s kojima se stalno viđa i čuje, ali će zato biti dosta rodbine i prijatelja.

Seka i Veljko krstili su Jakova nakon njegovog rođenja u jednom manastiru u Srbiji. Oni nisu željeli da čekaju njegov prvi rođendan jer su smatrali da taj čin treba odmah obaviti.

(Alo)