Fotografisali smo NLO - tvrdi porodica iz Prijakovaca

20:24, 13.12.2015.
Thumbnail

Kod Zorića smo zatekli - punu kuću komšija. Svi su došli da vide neobične fotografije koje su zabilježili oko podneva na nebu iznad svoje kuće u Prijakovcima. Na fotografijama koje su snimili mobilnim telefonom i poslali ATV-u vidi se, tvrde, nepoznati leteći objekat.

Prizor ih je, kažu, ostavio u čudu, a potpuno su sigurni da su čudo i vidjeli.

"Mislim, kako ne vjerovati. Haj'te mi sad vi recite. Ako vidite, znači. Ja slobodno dajem da se slike provjere, da stručnjaci pogledaju. Jednostavno, nešto ima. Šta, neka se utvrdi", govori Pero Zorić.

Fotografiju je snimila njegova ćerka Sofija. Dok je slikala brata na nebu je, kaže, primjetila nešto što liči na svemirski brod. Veliki obris je nestao nakon nekoliko sekundi, i više ga nije vidjela. Tek kada je pregledala četiri fotografije, shvatila je, kaže, o čemu se radi.

"Pa, ja sam razmišljala šta je to, onako, malo sam se bila prepala, nisam znala šta je. Vjerovala sam ali, nisam baš. Onako, i da i ne, ali sad malo više vjerujem", kaže Sofija Zorić.

Premijera novog filma "Ratovi zvijezda" je za četiri dana. Izgleda da je jedan od svemirskih brodova imao premijeru nekoliko dana ranije, i to u Prijakovcima.

Zorići u svakom slučaju očekuju da neko dođe da istraži neobičnu pojavu. Komšije u šali kažu da su vanzemaljci došli da im postave rasvjetu koja im je davno obećana.

Pogledajte prilog iz Centralnih ATV vijesti!