FOTO: Srpske pjevačice kao bradata Končita!

14:23, 12.05.2014.
Thumbnail

Bradata žena Končita Vurst, zbog koje će se 60. jubilarna Pjesma Evrovizije dogodine održati u Austriji, zaludjela je Evropu! Opsjednutost njenim neobičnim izgledom nije zaobišla ni Srbiju, pa je mnogo onih koji podržavaju njenu nesvakidašnju pojavu, zahvaljujući kojoj se izborila sa predrasudama.

koncita ceca

CecaBRADATA SRPSKA MAJKA!

Kad bi Ceca ovakva izašla pred huligane, teško da bi smjeli da priđu njenom sinu Veljku! Tuča u kojoj su ga Zvezdini navijači pretukli ispred kuće imala bi potpuno drugačiji epilog. Svi oni bi glavom i bradom počeli da navijaju za Partizan!

koncita brena

BrenaĐIHA-ĐIHA...

Da je Brena svojevremeno nosila ovakvu bradu Saša Popović joj nikada ne bi dozvolio da ga jaše! Vjerovatno bi uzjahao on nju...

koncita seka

SekaSRPSKI AZIS!

Srpskoj pjevačici koja ne izbija iz teretane samo je još brada falila, pa da zasjeni i bugarsku zvezdu Azisa! Pun pogodak bi bio još da je uspjela da nabaci najbolju nadogradnju brade s ličnim potpisom svog „kreatora“ Končite Vurst.

koncita karleusa

KarleušaNE VRIJEDI...

Jeleni Karleuši bi se razbježalo i onih hiljadu fanova sa Ušća da su je vidjeli s bradom! Što bi i ona sama rekla: „Ne vredi, ne vredi...“. Nekome ništa ne pomaže!

koncita emina

EminaISTA SULJO!

Emini Jahović bi brada mogla da donese nove angažmane u turskim serijama. Eh, da se samo dosjetila prije, mogla je da se oproba i kao Sulejman Veličanstveni!

koncita marija serifovic

MarijaBRADA, JER ŽENE TO VOLE!

Mariji Šerifović bi brada mogla da donese mnogo uspjeha kod riba! Otkako je priznala da voli žene, mora mnogo više da vodi računa i o tome šta žene vole...