FK Radnik: Nastaviti sa dobrim rezultatima u narednoj sezoni

20:33, 16.06.2017.
Thumbnail

U Bijeljini su fudbaleri "Radnika", nakon kraće pauze, krenuli sa radom. U FK "Radnik" žele da zadrže kontinuitet dobrih rezultata i u narednoj premijerligaškoj sezoni. Prošlom su, kažu, zadovoljni, ali ističu da je moglo i bolje u finišu Lige za šampiona.

Minuli rad je arhiviran, a u Semberiji kuju planove za naredni period. Klub su za sada napustili Zlatković i Ademović, a jedini novajlija je Slaviša Radović. Pod stavkom "pojačanja", trener Mladen Žižović "štiklirao" je ono sa čim već raspolaže.

"Naše najveće pojačanje u narednoj sezoni bilo bi da zadržimo postojeći igrački kadar i da se klub dalje razvija", kaže Mladen Žižović, trener FK "Radnik".

Fudbaleri "Radnika" uvodni dio priprema obaviće u Bijeljini, nakon čega se sele na Kupres. Tamo će da borave 10 dana i odigraće tri kontrolne utakmice, protiv "Tomislavgrada", tuzlanske "Slobode" i "Kupresa".

Uz generalnu probu koja je zakazan 15. jula, to je, kažu u "Radniku", sasvim dovoljan broj utakmica da start prvenstva dočekaju u punoj formi i u novoj sezoni nastave tamo gdje su stali.

"U Premijer ligi iz godine u godinu zauzimao sve bolja i bolja mjesta, pa se nadam da ćemo nastaviti sa napredovanjem", kaže Stanko Ostojić, kapiten FK "Radnik".