Filmska potjera rezultirala hapšenjem dilera sa 170 kg skanka VIDEO

17:38, 18.11.2017.
Thumbnail

Crnogorska policija saopštila je da je zaplijenila oko 170 kilograma skanka od lica čiji su inicijali P.P. /24/ iz Podgorice, koji je uhapšen jutros u policijskoj potjeri.

Crnogorska granična policija je izvršili blokadu terena prema Albaniji i pokušala da zaustavi vozilo "opel astra" kojim je upravljalo lice P.P, koje se nije zaustavilo, već je udarilo policijsko vozilo "dačija daster" i pobjeglo u pravcu Podgorice.

"Granična policija je odmah krenula u potjeru za P.P. i o događaju i pravcu kretanja upoznali su službenike Centra bezbjednosti Podgorica, koji su se uključili u potjeru", saopštila je crnogorska policija.

Prolazeći kroz crveno svjetlo na semaforu u pravcu mosta Milenijum, ovo lice je svojim vozilom "opel astra" udarilo u "reno megan", nakon čega se prevrnulo.

"Licu čiji su inicijali P.P. je ukazana ljekarska pomoć u Kliničkom Centru Crne Gore i tom prilikom su konstatovane lakše tjelesne povrede", saopšteno je iz crnogorske policije.

Policija navodi da je u "opel astri" pronađeno osam džakova sa 162 pakovanja droge skank ukupne težine oko 170 kilograma.

Opojna droga biće upućena u forenzički centar radi vještačenja, a o događaju je obaviješten državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici, koji je naložio da lice P.P. bude lišeno slobode.

(Srna, Foto: Vijesti.me)