Dragutinovićevim bentlijem udarili u Vučića

10:53, 03.09.2017.
Thumbnail

Bentli španskih registarskih oznaka koji je u subotu ujutru na Topčiderskoj zvijezdi u Beogradu udario u automobil u kojem je bio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, u vlasništvu je bivšeg fudbalskog reprezentativca Ivice Dragutinovića - saznaju Novosti.

Prema informacijama Novosti, poznati fudbaler u vrijeme incidenta koji se dogodio oko 8.20 nije bio u vozilu koje je presjeklo kolonu šefa države.

Izvori iz istrage potvrdili su nam da je bentlijem, koji je usljed nasilničke vožnje na kružnom toku zadnjim krajem udario i Vučićev automobil, upravljao Luka R. a sa njim su bili i Miloš T. i Stevan D. Svoj trojici je određeno policijsko zadržavanje i u ponedjeljak će biti saslušani u Višem javnom tužilaštvu. Ova trojka od ranije je poznata policiji zbog izvršenja krivičnih djela. Inače, sva trojica rade kao obezbjeđenje jedne poznate beogradske diskoteke.

Novosti su poslije informacija o nemilom događaju zatražile reakciju od predsjednika Vučića ali on nije htio da komentariše bilo šta iako je očigledno da su mu trojica nasilnika ugrozila bezbjednost.

(Novosti.rs)