Dodik: Cilj SNSD-a apsolutna pobjeda na narednim izborima na svim nivoima!

13:54, 08.10.2017.
Thumbnail

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je danas da SNSD polako ali sigurno vrši transformaciju uvodeći nove ljude da bi osnažio ranije i utvrdio nove politike.

Dodik je rekao da ga raduje to što se u partijsku strukturu uvode novi ljudi, navodeći da se na prijedlogu liste za članove Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka nalazi 50 odsto novih imena.

"To govori da nam treba nova dinamika, novi ljUdi srednje generacije, jer SNSD polako, ali sigurno, vrši transformaciju uvodeći nove ljude, kadrove da bi osnažio ranije politike i utvrdio nove politike", rekoa je Dodik novinarima u Banjaluci, gdje prisustvuje Izbornoj Konferenciji Gradskog odbora SNSD-a.

????????????????????????????????????

On je ponovio da je cilj SNSD-a apsolutna pobjeda na narednim izborima na svim nivoima.

"Naš cilj je 50 odsto na svim nivima za BiH i Republiku Srpsku i pobjeda oba kandidata SNSD-a", dodao je Dodik.

On je naglasio da vjeruje da SNSD za to ima potencijal, te da će i današnja Izborna konferencija pokazati snagu i moć, te zahvalio Gradskoj oranizaciji SNSD-a Banjaluka za istrajnosti u uspjehu koji ostvaruju u tom gradu.

????????????????????????????????????

Dodik je rekao da Gradska organizacija SNSD-a Banjaluka služi za ponos za cijelu partiju, jer je pokazala kontinuitet u vođenju politike SNSD-a koja dobija veliku podršku grada, stanovništva i glasača.

"Sa ponosom mogu reći da je ta podrška uspješan rezultat Gradske uprave Banjaluka, gdje su kadrovi SNSD-a", napomenuo je Dodik, te dodao da su oni u posljednjih godinu dana stabilizovali cijelu gradsku strukturu i omogućili novi polet u gradu, što govori da su predloženi i izabrani pravi kandidati za gradonačelnika i njegove saradnike.

Prema njegovim riječima, uspješno vođenje grada Banjaluka najbolja je potvrda takve politike SNSD-a, koji to radi u kontinuitetu duži niz godina.

Izbornoj konferenciji prisustvuje potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović, članovi Gradskog obora, rukovodstvo SNSD-a.

(Srna)