DNS promijenio logo (FOTO)

21:31, 17.03.2018.
Thumbnail

Na sjednici Glavnog odbora DNS-a koja je danas održana u Bijeljini, usvojen je novi logo DNS-a koji je članovima GO predstavila Lejla Rešić, član Predsjedništva DNS.

Pred 141 članom Glavnog odbora, koliko ih je prisustvovalo sjednici, predsjednik DNS-a Marko Pavić je rekao da je optimista i da je sasvim siguran da će DNS na izborima koji dolaze osvojiti 100 hiljada glasova te da će stranka u Narodnoj skupštini Republike Srpske imati od 12 do 15 poslanika.

Osvrćući se na predizborne aktivnosti lider DNS-a je rekao da svi trebaju pristupiti predizbornim aktivnostima i da sve opštine aktivno participiraju.

Veliki broj novih članova pristupa DNS-u, pa je donesena odluka da se može povećati i broj članova Predsjedništva stranke. U toku su i pregovori sa nekoliko političkih partija o predizbornom savezništvu.

– Prva stranka, Stranka zelenih, neke od probosanskih stranaka koje žele da imaju u nama partnera u Republici Srpskoj, a od stranaka to je stranka gospodina Ognjena Tadića koja želi da se u potpunosti priključi DNS – dodao je potpredsjednik stranke Nedeljko Čubrilović.

dns