Dmičić: Da Srpska postane prihvatljivija za svakog građanina

  • 29.03.2018.20:25

Predsjednik Političkog savjeta Demokratskog narodnog saveza /DNS/ Mile Dmičić rekao je večeras u Banjaluci da DNS svojim političkim programom i platformom učini sve što je moguće kako bi Republika Srpska postala stabilnija i prihvatljivija društvena zajednica za svakog njenog građanina.

On je novinarima u Banjaluci nakon sjednice Političkog savjeta rekao da DNS želi da, angažovanjem članstva, simpatizera i kapaciteta kroz institucije sistema, svoj politički program učini bližim svim glasačima i da preduzme sve ono što treba u borbi za stabilnost Srpske.

"Politički savjet je pokušao da napravi osnovni pristup političkoj platformi i programu koji će biti osnova da DNS u narednim izborima još organizovanije i konkretnije, te bliže građanima pokrene sve da se Srpska učini još čvršćim osloncem njenim stanovnicima", naveo je Dmičić.

Dmičić je predsjedavao danas u Banjaluci sjednicom Političkog savjeta DNS-a na kojoj je razmatran Prijedlog političke platforme za izbore, kao i Prijedlog političkog programa za predstojeće opšte izbore u BiH.

(Srna)